Alegria Hälsa och Utbildning

Morgonyoga på Actic Vikingahallen

START FÖR YOGA!

LUGI Tennis och Actic Vikingahallen arrangerar nu MorgonYoga.

När? På torsdagar kl 08.30. Första passet äger rum den
23 januari 2020. Vi planerar för ytterligare pass i veckan framöver.

Var? I Vikingahallen – i träningsrummet på bottenvåningen till vänster i korridoren, andra dörren till vänster.

Vad kostar det?
- Ett yogapass kostar 150 kr (130 kr för medlemmar i LUGI Tennis eller Actic Vikingahallen).
- Fem pass kostar 675 kr (550 kr för medlemmar) och
- Tio gånger kostar 1250 kr (1000 kr för medlemmar).

Betalning görs till LUGI Tennis SWISH-nr 123 627 64 55. Under ”Meddelande”, ange ”Yoga”

Anmälan? Antalet platser på varje pass är begränsat till 10–12 personer. Anmäl er genom att skriva upp er på lappen inför nästa Yoga-pass i anslagstavlan vid receptionen i Vikingahallen. Ni kan också ringa till Vikingahallen på telefon 046-13 09 90 och be personalen där skriva upp er på passet. Om ni inte har anmält er i förhand och ändå dyker upp så finns det risk för att det redan är fullt (först till kvarn)!

Instruktör är Stina Willquist, från företaget Alegría Hälsa och Utbildning (www.alegriahou.se).

Välkomna!

 

undefined

Tack 2019! Välkommen 2020!

2019 är slut idag. Ett år. Ett årtionde. För mig passar det alltid att stanna upp på nyårsafton. Reflektera över året som gått. Vad har varit bra? Vad vill jag ändra på? Och kanske ännu mer:

Vad har fyllt mig med energi och kärlek?

Ta några minuter och fundera på just detta. I vilka sammanhang känner du dig fylld av kärlek och energi? Kan du befinna dig oftare i dessa sammanhang? I så fall planera in det under 2020. Som din tid. En investering i dig själv. För vi vet ju alla att när vi mår bra mår vår omgivning bra.

Jag hoppas att du har haft ett bra 2019! Och jag önskar dig all kärlek 2020!

 

undefined

Julmys

Jag önskar er alla en riktigt härlig jul! Visst är det härligt med mat och julklappar men det bästa är ändå att få vara tillsammans med nära och kära. Ta hand om varandra. Njut av lugnet!

 

En riktigt God Jul önskar jag er alla!

 

undefined

Julen är snart här!

Snart är det jul. Har du funderat på hur du vill ha det i jul? Lugnt och skönt eller hinna med att träffa så många som möjligt när ni väl har möjlighet? Alla har vi nog olika relation med julen. För mig med förhållandevis små barn innebär det en massa kul, som att baka (eller kanske mest äta deg), pyssla och sjunga. Sen slutar skolan och har pjäser och luciatåg som ska hinnas med. Så det är lätt att känna sig stressad av att hinna med allt. Men jag har valt att fokusera på mys och tid tillsammans. Så lite prestation som möjligt. Vill vi baka pepparkakor gör vi det, annars så köper vi. Vill vi lägga ner timmar på vårt pepparkakshus gör vi det, annars lägger vi ner 10 minuter. Och än så länge har det fungerat bra tycker jag. Sen är det det där med julklappar. Vad ska man köpa? För mig handlar julklappar om tanken bakom. Jag vill ge något som jag tänkt till om till just den här personen. Något som jag tror personen blir glad över. Behöver inte vara något stort och dyrt. Snarare litet med kärlek.

 

Och på tal om julklappar så kanske du har någon i din närhet som är intresserad av hälsa för seniorer. I så fall kan du spana in min bok Seniorhälsa. Du kan läsa om boken i webshoppen och kontakta mig om du har några frågor eller vill att jag skriver en personlig hälsning!

 

undefined

Newer posts → Home ← Older posts