Yoga fram ditt skrivande!

Detta är en internetbaserad kurs i tio delar för dig som vill utvecklas, må bra och minska din stress genom att yoga, meditera och skriva. Kursen presenterar teori inom dessa ämnen och sedan får du möjlighet att göra övningar inom yoga, meditation och mindfulness samt skrivövningar. När du har gjort alla övningar och uppgifter får du ett kursintyg.

Kanske skriver du redan? Eller så har du tänkt tanken, men kroknat under tyngden av att skriva en hel roman? Kanske är du redan en yogi? Eller så är du öppen för att ge yogan en ärlig chans. Kanske känner du dig stressad och vet inte hur du ska komma ur känslan? I den här kursen finns inga prestationskrav. Ingen mer än du behöver läsa det du skriver. Du skriver för dig själv. Ingen kommer att kräva att du ska bli vare sig vig eller stark av yogan. Tvärtom. Det handlar inte om vad du måste göra. Det handlar om vad skrivande och yoga kan göra för dig. För att du ska må bra och för att du ska få verktyg att hantera din stress.

Kostnad 2500 kr. I priset ingår tillgång till material såsom teori, skrivövningar, filmade yogapass och meditationsövningar samt personlig återkoppling på skrivuppgifter.
Kursen räknas som friskvård då den kombinerar yoga, skrivande och stresshantering vilket gör att du kan använda ditt friskvårdsbidrag till kursen.

Vi som håller i kursen är Karolina Orrhede, författare och skrivpedagog samt Stina Willquist, författare och yogalärare.

Är du intresserad? Kontakta oss på stina@alegriahou.se

 

undefined