Det är en ny tid vi lever i. Alla av oss blir påverkade av Corona på ett eller annat sätt. Mina elever jag har i undervisning på gymnasiet kan inte ta studenten som vanligt, mina barns fotbollsmatcher och dansuppvisningar sker utan föräldrar och publik, jag kan inte träffa mina föräldrar och min svärmor som jag brukar, människor dör och mitt företag svajar.

Men när jag för en kort stund kan hålla allt detta från mig så tänker jag att det i varje kris blir en möjlighet att tänka över hur mitt liv är och vad jag vill fylla det med. Vem jag vill fylla det med. På vilket sätt jag vill fylla livet.

Jag lyssnade på Emil Jensen häromdagen. Har du inte lyssnat på honom så rekommenderar jag det starkt, både hans morgonprat i radio och hans musik. Jag älskar allt han gör! I alla fall så sa han sa han när jag lyssnade på honom att han vet inte vad som han blir mest rädd av....de som säger att allt kommer att bli som vanligt igen eller de som säger att ingenting kommer att bli som vanligt igen. Han säger att vi kanske ska ta tillfället i akt att göra världen till en bättre plats. Eller så tolkar jag honom. Och det är precis det jag menar.

Jag vet vem jag ska visa extra mycket kärlek till, vem som har ställt upp för mig, vem jag saknar mest. Så om du kan ställa dig bredvid allt som händer, fundera på vad du vill fylla ditt liv oavsett om livet går tillbaka till det gamla eller om du lever i det nya.

Kram

 

Vill du höra Emil Jensen så hittar du honom här:

https://sverigesradio.se/gruppsida.aspx?grupp=9030

 

undefined