Jag är så glad! Till hösten kommer jag ha två stora nya uppdrag. Det ena uppdraget är att vara biträdande rektor på Consensum gymnasium i Sollentuna. Det andra uppdraget är att vara projektledare och redaktör på Gleerups förlag. Båda uppdragen är utmanande och stimulerande. På olika sätt. Som biträdande rektor får jag arbeta med fantastiska lärare och elever i en organisation jag känner väl. Som projektledare och redaktör får jag arbeta med böcker, coacha andra författare och ta fram läromedel för de nya kurserna för Vård och omsorgsprogrammet som börjar gälla hösten 2021.

 

Dessa stora uppdrag gör också att mitt företag lever kvar under den pandemi vi befinner oss i vilket såklart gör mig överlycklig. Jag har i flera år byggt upp mitt företag och det skulle vara så sorgligt om vi inte överlevde detta virus.

 

Men det finns ingenting positivt som ger effekter på annat sätt. I detta fall ger det effekter på alla träningspass och kurser jag har haft under många år. Eftersom jag kommer att pendla till Stockholm och båda uppdragen tar mycket tid har jag ingen möjlighet att ha kvar alla mina kurser och pass. De pass jag kommer att ha kvar är Zumba på Vikingaskolan, Zumba och Yoga på Actic Skryllegården samt Yoga på Actic Vikingahallen. De andra passen och kurserna kommer jag tyvärr inte kunna ha kvar. Jag är ledsen över att inte få träffa alla er härliga människor och jag hoppas att ni hittar andra träningsformer och jag hoppas att vi ses igen i framtiden. 

 

För er som ska gå handledarutbildning för Region Skåne så vet jag fortfarande inte om/när dessa kommer igång och vet då heller inte om det kommer att bli jag som håller i dessa kurser eller om det blir någon av mina kollegor.

 

Jag önskar er en härlig helg!

undefined